Welkom op de Rollercoaster Friends website

© Bas KuypersBen je verzot op achtbanen en doe je niets liever dan regelmatig een pretpark in binnen- of buitenland te bezoeken? Dat treft, wij ook! 

Rollercoaster Friends is een vereniging die mensen met eenzelfde passie voor pretparken en achtbanen samenbrengt. Elk jaar opnieuw organiseren we een aantal trips naar pretparken doorheen Europa. Ieder van ons deelt dezelfde hobby, we zijn allen gek van de magie die een pretpark uitstraalt en houden van de adrenalinekicks die achtbanen ons bezorgen. 

Welkom bij Rollercoaster Friends.

100% pure funIn clubverband schuimen we heel Europa af op zoek naar de hoogste, snelste, langste of mooiste achtbaan van het continent. Hierbij komen we op plaatsen waar we nog nooit zijn geweest en ontdekken we pretparken waar we enkel van konden dromen.

Bovendien biedt onze club vaak vele voordelen zoals kortingen op entreekaartjes, door parken georganiseerde fandagen, previews, pre-rides en ERT's op één of meerdere achtbanen.

ERT staat voor "Exclusive ride time". Onze club heeft daar echter zijn eigen afkorting voor: ERF, zijnde "Exclusieve Rollercoaster Friends" Hierbij krijgen we vaak 30 minuten (of langer) de tijd om exclusief te genieten van een achtbaan in hun park. Het gevoel, nog maar alleen met je club aanwezig te zijn in een park, is niet te beschrijven.

Ieder van ons deelt dezelfde passie, we zijn allemaal gek van de magie die een pretpark uitstraalt en genieten hier graag samen van. Wat is er leuker dan je passie te kunnen delen met iemand die volledig achter je gedachten staat?

Rollercoaster Friends werd opgericht in 1998 en is daarmee de oudste coasterclub van het Europese vasteland. In 2008 bestaat Rollercoaster Friends 10 jaar, en telt de club een hondertal leden uit Vlaanderen en Nederland.

RF

 
Copyright © Rollercoaster Friends All rights reserved